ODKUP
ŽELEZA

Železo

Se vam doma, v domači delavnici ali v prostorih vašega industrijskega objekta nabirajo ostanki kovin, na primer železa? Odkup železa je odlična priložnost, da se znebite najrazličnejših ostankov in s tem ubijete več muh na en mah – poleg tega, da boste prostore očistili nezaželenih odpadkov, boste s tem nekaj dobrega storili za okolje, zraven pa še zaslužili! Odločite se za odkup železa – cena za to storitev se določa sproti in individualno, vsekakor pa se vam bo takšna poteza zagotovo obrestovala. Odkup starega železa v zadnjem času pridobiva na svoji veljavi, saj se vse bolj zavedamo, da se lahko tako železo kot druge surovine učinkovito reciklirajo in s tem ponovno uporabijo. V kolikor vas odkup zanima, vas vabimo, da stopite v stik z nami in skupaj se bomo dogovorili za najboljšo mogočo rešitev.

Odkup železa za bolj zdravo okolje

Ker vemo, da s svojimi dejanji tako ali drugače vplivamo na svoje okolje, je odkup kovin odlična priložnost, da svoj vpliv nanj zmanjšamo oziroma ga naredimo čim manj škodljivega. S tem, ko prodamo odpadno železo, tej surovini podarimo novo življenje, s tem pa skrbimo za boljši jutri nas in naših potomcev.

odkup železa

Vse, kar morate vedeti o odkupu

Že, če se boste doma ozrli okoli sebe, boste našli kar nekaj možnosti za odkup železa. Morda imate v garaži staro zaprašeno orodje, ki ga več ne uporabljate, ali pa dele delovnih strojev ter aparatov, kmetijske opreme in podobno. Prav tako so za odkup starega železa primerne kakšne železne ograje in radiatorji, da o ostankih okovja in ročnega orodja ter železnih ostružkih sploh ne govorimo. Pomembno je, da gre res za železo in da je to tudi čim bolj čisto.

V zadnjem času se cena železa dviga in tudi na splošno je zaznati dvigovanje cen gradbenega materiala. Cena železa je v zadnjih letih precej narasla, zato vam svetujemo odkup, saj lahko na ta način tudi nekaj zaslužite. Cena za tono železa se giblje nekje do 300 evrov, kar je glede na preostale kovine in zlitine kar precej. Povpraševanje po železu je trenutno precejšnje, tako da to velja izkoristiti. Kontaktirajte nas in se o vsem skupaj tudi sami prepričajte.

Če se želite znebiti odpadnega železa, vas vabimo, da nas kontaktirate. Poskrbeli bomo tako za odkup kot odvoz materiala, v kolikor ga imate seveda veliko. Če imate le malo železa, ga lahko k nam pripeljete tudi sami. V vsakem primeru se bomo vse dogovorili tako, da boste na koncu zadovoljni. Ceno bomo določili ob ogledu, saj je odvisna od več dejavnikov. Prepričani ste lahko, da je odkup železa za vas odlična priložnost za lahek zaslužek, poleg tega pa se boste znebili materiala, ki vam je doma le še v napoto.

Če vas zanima odkup železa, cena surovine ne more biti vnaprej določena. Odvisna je tudi od tega, kako čista je surovina. Seveda boste le težko našli čisto železo, saj temu v procesu ustvarjanja njegovih kar najboljših lastnosti dodajajo različne elemente. To seveda vpliva na samo kvaliteto, poleg tega je mora biti železo, če želite z njim kar najbolje zaslužiti, lepo očiščeno. To pomeni, da je treba železo ločiti od preostalih snovi, na primer plastike, lesa in drugih. Za dodatne informacije o tem, kako surovino pripraviti na odkup starega železa, smo vam seveda ves čas na voljo.

Ste vedeli, da je železo kovina, ki se jo najpogosteje uporablja? Predstavlja kar 95 odstotkov proizvodnje kovin! Je pa res, da je železo samo po sebi precej mehko, zato ga pogosto mešajo z drugimi elementi. Dobro znana litina železa in ogljika je jeklo, ki je lahko krepko močnejše in trdnejše od železa. Iz jekla izdelujejo različno mehanizacijo in gradbene elemente, seveda pa tudi orodje, vrtne ograje ter podobno. Že zelo majhna količina ogljika lahko moč kovine precej poveča, odkup starega železa pa je seveda odvisen tudi od tega, kako čista je ta kovina oziroma kolikšen delež dodatkov vsebuje.

Odkup železa pri nas poteka hitro in preprosto. Pokličite nas ali nam pošljite elektronsko sporočilo, mi pa se vam bomo oglasili v najkrajšem mogočem času. Pogovorili se bomo o podrobnostih odkupa, določili vse potrebno za sklenitev najboljšega dogovora za obe strani in odpadno železo odpeljali. Prepričani ste lahko, da boste vse to pri nas uredili hitro in preprosto.

Ste morda kdaj pomislili na to, da lahko odkup starega železa predstavlja eno od pomembnih rešitev za delovanje vašega podjetja? Večina proizvodnih podjetij in delavnic se namreč sooča z velikimi količinami odpadkov, med katere pogosto spadajo tudi železni odpadki. In če lahko na ta način nekaj zaslužite, še toliko bolje.

Zakaj torej odkup železa? Cena se razlikuje od primera do primera, zagotavljamo pa vam, da boste na ta način hitro in preprosto nekaj zaslužili. Ker je povpraševanje po gradbenem materialu trenutno veliko, lahko pridete tudi do konkretnejšega zaslužka, zato vas vabimo, da stopite v stik z nami, mi pa se bomo odzvali z našo ponudbo.

Pri odkupu železa boste sodelovali z odlično utečeno profesionalno ekipo, ki ima dovolj znanja in izkušenj, da vam za izbrani material določi najbolj pošteno ceno, pri svojem delu pa je vestna in natančna. V kolikor je treba odpadno železo razrezati, to uredimo s pomočjo posebnega orodja, tako da material tudi lažje odpeljemo in uredimo vse ostale podrobnosti z odkupom. Odpadno železo odpeljemo v reciklažo in tako poskrbimo, da material, ki je postal neuporaben, zaživi na novo. Tako lahko skupaj poskrbimo za ponovno uporabo priljubljenega vira iz narave, hkrati pa naredimo nekaj dobrega za naše okolje in boljši jutri.

Rešitev za mnoge panoge

Če torej že vedno razmišljate, ali bi odpadno železo vozili na deponijo ali pa ga morda celo brezplačno oddali, premislite še enkrat. Odkup železa je lahko odlična in elegantna rešitev za mnoge panoge, ki se ukvarjajo z obdelavo kovin, na primer kleparstvo ali struženje. Razglejte se po svoji delavnici, okolici ali mestu, kamor odlagate neuporabno železo, in si zamislite, da lahko vse to spremenite v zaslužek, poleg tega pa boste na ta način uredili svoje delovne oziroma proizvodne prostore in okolico. Na ta način lahko na videz odpadne stvari dobijo številne prednosti, zato ne čakajte, ampak nas kontaktirajte. Prepričani smo, da boste kmalu tudi vi postali naša zadovoljna stranka.

4.1/5 - (10 votes)

Pogosta vprašanja
in odgovori

Najrazličnejši odpadki, ki lahko z našo pomočjo zaživijo na novo. To so razne ograje, delo orodja in delovnih strojev, radiatorji, tudi bela tehnika, pa seveda ostružki, opilki in ostanki obdelovanja železa. Prepričani smo, da lahko vsak od vas doma že danes najde nekaj odpadnega železa.

Če vas zanima odkup železa, cena ni odvisna samo od količine odpadkov, temveč tudi od njihove kvalitete, pa od trenutnih cen na trgu in podobno. Poleg tega vam uredimo tudi odvoz starega železa. Za eno tono odpadnega železa boste lahko dobili nekje do 300 evrov, seveda pa je cena odvisna od več dejavnikov.

Če se odločite za odkup železa pri nas, bomo mi poskrbeli tudi za hiter in varen odvoz vsega železa, ki ste ga namenili odkupu. Imamo primerna vozila, naprave in pripomočke, da lahko rokujemo tudi z velikimi kosi, tako da bomo vaš material varno odpeljali v reciklažo.

Cena za odkup se postavi sredi samega postopka odkupa. Najprej se okvirno pogovorimo o materialu, nato si tega ogledamo na kraju odlaganja ali pa nam ga pripeljete sami (če so količine majhne). Sledita cenitev, nalaganje in odvoz starega železa.