Bi radi prodali odpadne kovine?

Bi radi prodali odpadne kovine?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Izdelki iz kovine in bakra imajo običajno dolgo življenjsko dobo, vendar hkrati končajo na kupih kot odpadki. Veliko ljudi se ne zaveda, da imajo večje količine določenih vrst kovin večjo vrednost, kot bi si mislili. Preden zavržete smeti, se prepričajte, kaj so te smeti.

Pomembno je, da veste, kako se znebiti odpadnih kovin. Nekatere kovine so lahko neposredno škodljive za okolje.

Pri OdkupKovin.com sprejemamo vse vrste kovin iz industrije in zasebnega sektorja. Vse kovine pretvorimo v gotovino, ki vam in družbi koristi zaradi visoke stopnje recikliranja. Vse, kar prejmemo od razbitin in kovin, se vrne v industrijo. Stopnja recikliranja je pri nas zelo visoka in pomembno prispevamo k razvoju krožnega gospodarstva.

Prilagodljivi načini zbiranja odpadnih kovin

Sami izberete, ali prevzamemo neposredno od vas ali pa želite najeti zabojnik, ki ga napolnite in ga prevzamemo, ko končate z delom. Prodate in reciklirate lahko železo, medenino, bron, cink, baker, kable, svinec in jeklo, na okolju prijazen način.

Za več informacij v zvezi z odkupom kovin nas lahko kontaktirate po telefonu na 040/684-500 ali e-pošti: info@odkupkovin.com.

OdkupKovin.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

DELI: