Kaj storiti z odpadnimi kovinami po prenovi ali rušenju hiše

Kaj storiti z odpadnimi kovinami po prenovi ali rušenju hiše

Odkup kovin

Če delate v gradbeništvu ali pri rušenju, verjetno srečujete veliko odpadnih kovin. Namesto da ostanke zavržete, kar je lahko škodljivo za okolje, obstajajo stroškovno učinkovitejše in koristnejše možnosti, na primer prodaja ali recikliranje.

Preden pa se o tem podrobneje pogovorimo, moramo najprej povedati, kako morate pripraviti stare odpadne kovine.

Pripravite ostanke

Pred prodajo in recikliranjem kovin jih morate pripraviti, da iz njih pridobite največjo vrednost.

Najprej boste morali odpadke ločiti glede na vrsto kovine v različne posode. Nato jih še bolj ločite glede na čistost kovin. Na primer, vse kovinske zlitine dajte samostojno.

Ne skrbite, da bi odtrgali žice. To je lahko zelo zamudno, zato bo to namesto vas storil visokokakovostni obrat za recikliranje.

Upoštevajte, da boste dobili večina najnižjo ceno, če boste imeli vse kovine v enem zabojniku.

Kako reciklirati odpadne kovine

Najboljša možnost za odstranjevanje odpadnih kovin po prenovi doma je, da jih prodate obratu za recikliranje. To lahko koristi tako vašemu podjetju kot okolju.

Pravzaprav lahko recikliranje odpadnih kovin in ostankov iz gradbeništva in rušenja pomaga ustvariti nov vir prihodkov in prihraniti stroške za vaše podjetje za gradnjo, rušenje ali prenovo, ki ste jih morda prej zamudili.

Poleg povečanja prihodkov lahko vaše podjetje pomaga okolju, saj zmanjša število novih materialov, ki jih je treba izkopati in poslati.

 

Odkup kovin

Če vam je pri rušenju ali prenovi hiše ostalo kaj odpadnih kovin, jih ne mečite stran, temveč jih prodajte nam po visoki ceni in prihranite. Ne le, da nudimo kvalitetno storitev odkupa in poskrbimo, da so vaši materiali reciklirani, poskrbimo tudi za prevzem odpadnih kovin na vaši lokaciji. Kontaktirajte nas še danes.

 

Zbirni center: Selo pri Ihanu 27, Domžale

Tel.: +386 40 684 500

Mail: info@odkupkovin.com

Odkupkovin.com

DELI: