Privacy Policy

Pravice uporabnikov in varovanje osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov

V podjetju Krizant d.o.o. se zavedamo odgovornosti ravnanja z osebnimi podatki, zato vse zbirke osebnih podatkov vodimo, vzdržujemo, hranimo in nadzorujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/2007) ter posamezniku, katerega osebne podatke obdelujemo, zagotavljamo naslednje pravice:

Pravica, da od podjetja Krizant d.o.o. kot upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahtevam:

 

Pravica, da zoper upravljavca vložim pritožbo pri informacijskem pooblaščencu, če menim, da obdelava mojih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov

Postopek uveljavljanja pravic:

 

Izjava o zasebnosti

V podjetju Krizant d.o.o. spoštujemo in cenimo Vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR)

Upravljalec osebnih podatkov

Upravljalec osebnih podatkov je podjetje Krizant d.o.o., Slamnikarska cesta 1B, 1230 Domžale (v nadaljevanju “upravljalec osebnih podatkov” ali “Krizant”)

Podatki, ki jih zbiramo in nameni obdelave

PODATKI O REGISTRIRANIH UPORABNIKIH

PODATKI O VAŠI KOMUNIKACIJI S PODJETJEM KRIZANT

PODATKI O UPORABI NAŠE APLIKACIJE

PODATKI O NAROČNIKIH NA E-OBVESTILA IN E-NOVICE

Podatke, ki nam jih posredujete za namen dostave blaga, lahko posredujemo ponudnikom dostave blaga.

Hramba osebnih podatkov in obdobje obdelave

Avtomatizirano odločanje in profiliranje

Na podlagi osebnih podatkov, ki jih pridobimo od vas, se v določenih primerih izvaja avtomatizirano odločanje (vključno s profiliranjem).

Varnost vaših podatkov

Vaše pravice

PRAVICA, DA OD PODJETJA KRIZANT D.O.O. KADARKOLI ZAHTEVATE:

Dostop do osebnih podatkov in naslednje informacije:

OMEJITEV OBDELAVE KADAR:

PRAVICA, DA ZOPER UPRAVLJAVCA VLOŽIM PRITOŽBO PRI INFORMACIJSKEM POOBLAŠČENCU, ČE MENIM, DA OBDELAVA MOJIH OSEBNIH PODATKOV KRŠI SPLOŠNO UREDBO O VARSTVU PODATKOV

Postopek uveljavljanja pravic:

Dodatne informacije

Za dodatne informacije in razlage nam pišite na info@krizant.si. Vsa vprašanja, ki se navezujejo na varovanje osebnosti, bodo napotena na pooblaščeno osebo za varovanje osebnih podatkov.